drugi skup, suva zemlja i jedan blog

U subotu smo bili u Novom Sadu, drugi po redu skup organizovan preko Ravelry-a. Bilo je poprilicno lepo, opusteno i pricljivo 🙂 Nisu izostali ni dobri saveti, predlozi i pokazivanja 🙂

drugi skup juli 2010

Domacica nas je vodila po gradskim radnjama materijala, i niko od nas nije odoleo a da ne kupi nesto, naravno 🙂
Asortiman u radnjama St.George se pomalo razlikuje od onog sto imamo u Beogradu, a sve radnje su i vece, pa se moze lakse razgledati i odabirati. Bili smo i u Yumco radnji u Zeleznickoj ulici, izgleda jedinoj radnji koja je zadrzala to ime i znak. Pamuk im je predivan, samo sto su boje poprilicno neupotrebljive 🙂

U ponedeljak sam ranije ujutru spakovala aparaturu, i otisla na Savski kej, na kome je ostalo dosta mulja i zemlje posle povlacenja reke. Ovo me je inspirisalo na jedan ekoloski serijal :

cuvajmo vodu
cuvajmo vodu

suncanje nije dobro za vasu kozu
sunacanje nije dobro za vasu kozu

zatim ne tako ekoloski crime scene
crime scene

i inspirativne sare u blatu posle prolaska kola, ili jednostavnim susenjem…..
posle povlacenja Save 2

posle povlacenja Save 1

I posle dosta strpljenja koje je pokazao, korisnih komentara koje mi je dao na moje fotografije i nadasve se pokazao kao dobar prijatelj, vreme je bilo i da otvori svoj blog :). O cemu, pa o fotografiji naravno: Lensfler !

11 thoughts on “drugi skup, suva zemlja i jedan blog

  1. Olga kaže:

    Ej pa nije fer, bas ste se uvalile :))) Odlicne su vam ove stolice. Ja bih verovatno i odremala malo.
    I da, da, jeste me zao sto nisam bila sa vama.

  2. misha kaže:

    Jao što smo lepe!!!

    Ove s ispucalom zemljom su ti fantastične, naročito prva! Barbika je morbidna, naravno, ali ih naslovi/komentari ublažuju.

  3. visnja kaže:

    Lepo druzenje,nema sta.
    Ekoloske fotografije su genijalne.Rizikujuci da zvucim kao krajnji morbid (mada to nisam),crime scene barbika mi je najbolja.Svaka cast na ideji.Mogla si jos i da je opcrtas kredom.

  4. fridica kaže:

    I opet skup izgleda sjajno! 🙂 Nadam se da ce netko u Hrvatskoj uskoro poceti slijediti vas primjer, onda nam mozete dati par savjeta o organizaciji 😉

  5. Lorna kaže:

    Pa ti si Barbojica!!! (Barbie-ubojica)
    ccccc nisam to znala!
    @fridica – ima susreta u Hrvatskoj, kao nedavno održano javno pletenje na Bundeku, samo se slabo organizira putem Raverly-a. Organizaciju najčešće preuzima i potiče forum STVARAONICA… mislim da na ovom blogu ima i link.

Postavi komentar