SHARE

Juče je počela SHARE konferencija u Domu Omladine, ovog puta besplatna (mada ste morali konkurisati za propusnu narukvicu pre ~ mesec dana). Sjajna, informativna, podstičuća.

my SHARE logo ;)

Predavanja su organizovana u dve sale, Amerikana – gde je većina predavača iz naše zemlje, prezentacije ideja, firmi ili pokreta.

SHARE Amerikana

(Bitcoin i NovaIskra)

i Amfiteatar, gde su uglavnom strani predavači, radikalne, očaravajuće, šokirajuće ideje, koje navode na duboka razmišljanja.

SHARE amfiteater

(Caroline Drucker (SoundCloud) i Khannea Suntzu)

SHARE Freenternet

(Elizabeth Stark, Katitza Rodriguez, Samir Allioui, Jérémie Zimmermann, Désirée Željka Milošević)

U drugim prostorima odvijaju se razgovori sa predavačima, radionice, a u holu možete odmoriti, pogledati šta se nudi od štampanih materijala, auto-lakirati majicu, i naravno izaći na net, propratiti program, ili proveriti samo vama važne stvari 😉

SHARE hallways

Organizacija je odlična ! Sve počinje na vreme, sajt na netu se obnavlja svake nano-sekunde valjda :), a u holovima su ekrani i veliki posteri sa programom, a posle svakog nastupa na ekranu se pojavljuje Timeline i sta je sledeće.

SHARE Timetable

Sve ovo prenosi se LIVE preko SHARE sajta, te danas, pošto imam obaveza opet mogu da ostanem u toku. Koliko čujem, i nakon konferencije video materijal biće dostupan na netu. Tako sam sada mogla da čujem o mogućnosti produženja ljudskog života, kroz potpuno drugačiji pristup od onog što ima medicina kakvu poznajemo … o cenzuri u Libanu… ili onome što nas čeka ako naše države usvoje odredjene zakone …

share

Posle nekoliko sati sedenja i slušanja, prija ili da ostanete na noćnom provodu, ili da prošetate nekoliko kilometara i uživate u predvečerju.

contra sunset

Advertisements

One thought on “SHARE

  1. Lorna kaže:

    Sad mi je sve jasno 🙂
    Sjajno je da se ovako dobra događanja nude besplatno i širokoj publici. Obično se „ekipa“ zatvori i diskutira, a van izađe neki sažetak ili TV prilog od 3 minute!
    Uživaj (ni ja ne znam što bih odabrala za after-party)

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s